Hulpmiddelen
Antislip op rol, kleur geel

Antislip op rol, kleur geelHet antislipmateriaal verhindert het wegglijden van objecten. Het materiaal biedt een vast oppervlak bij het eten, drinken, puzzelen, schrijven, tekenen, en bijvoorbeeld bij het zitten op een stoel of in een rolstoel. Het materiaal kan met een schaar in kleinere stukken op maat worden geknipt. Op rol van 2 meter lang.


Prijs en breedte? Klik op details/bestellenAntislip op rol, kleur rood

Antislip op rol, kleur roodHet antislipmateriaal verhindert het wegglijden van objecten. Het materiaal biedt een vast oppervlak bij het eten, drinken, puzzelen, schrijven, tekenen, en bijvoorbeeld bij het zitten op een stoel of in een rolstoel. Het materiaal kan met een schaar in kleinere stukken op maat worden geknipt. Op rol van 2 meter lang.


Prijs en breedte? Klik op details/bestellenAntislip op rol, kleur blauw

Antislip op rol, kleur blauwHet antislipmateriaal verhindert het wegglijden van objecten. Het materiaal biedt een vast oppervlak bij het eten, drinken, puzzelen, schrijven, tekenen, en bijvoorbeeld bij het zitten op een stoel of in een rolstoel. Het materiaal kan met een schaar in kleinere stukken op maat worden geknipt. Op rol van 2 meter lang.


Prijs en breedte? Klik op details/bestellenAntislip onderzetter, kleur geel

Antislip onderzetter, kleur geelHet antislipmateriaal verhindert het wegglijden van objecten, 19 cm diameter. Kleur: geel! Bestelnummer: 560025


Prijs en kleur? Klik op details/bestellen


Aantal  Antislip placemat

Antislip placematHet antislipmateriaal verhindert het wegglijden van objecten, afmeting placemat 35 x 25 cm. Dycem


Prijs en kleur? Klik op details/bestellen